TOP NEWS

Beauty is about being comfortabe in your own skin. Choose comfort with keratin treatment!

vineri, 8 martie 2013

Keratina






Keratina este o proteină organică din structura părului. Când părul este coafat în exces şi supus factorilor externi (soare, vânt, etc), keratina işi pierde calitatea originală, rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate si greu de aranjat.

Cercetatorii au descoperit însă o soluţie pentru această situaţie: keratina este extrasă din alte surse naturale şi introdusă în suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicată direct pe par sau administrată sub formă de supliment, keratina patrunde în profunzime, reparând structura firului de păr.
După finalizarea unui tratament cu keratina, parul devine moalestrălucitor şi bogat. Ea poate elimina de la 75% la 95% din aspectul creţ şi dă strălucire părului dvs. Tratamentul poate fi reaplicat peste 2 luni pentru obţinerea reyultatului dorit sau dupa 6 luni pentru menţinerea efectului. Această procedură a fost inventată în Brazilia, unde foarte multe doamne se plâng ca au un par degradat, uscat şi creţ.Keratina este exact ceea ce îi lipseşte părului dumneavoastră:putere,revitalizare şi elasticitate.Acest tratament este cunoscut prin încorporarea keratinei în interiorul firului de păr sub acţiunea unei temperaturi mari.Nu trebuie să-vă faceţi griji – este singura excepţie când tratamentele cu căldură (placa sau foehn) nu-i fac rau parului ci chiar ii fac bine. Acest proces de recondiţionare termică constă în reconstrucţia legăturilor chimice ale proteinelor din interiorul firului de par cu ajutorul căldurii plăcii.
Acest tratament hidratează parul, reduce efectul de fire rebele, şi relaxează onduleurile. 

Un comentariu:

  1. Foarte buna informatie Dani,
    un mic sfat, schimba fontul ca obosesc ochii cind citesti

    RăspundețiȘtergere