TOP NEWS

Beauty is about being comfortabe in your own skin. Choose comfort with keratin treatment!

vineri, 24 mai 2013

Curly Brazilian Hair

Dragi cititoare, am vrut să postez articolul dat pentru a vă explica efectele tratamentului cu keratina pe părul foarte creţ. Deşi tratamentul cu keratina este conceput pentru părul brazilian, efectele acestuia nu sunt imediat vizibile după o singură procedură. Vă prezint două cazuri similareÎn ambele cazuri, fetele au părul creţ ( nu e foarte vizibil pe poze) , uscat, aspru şi deteriorat din cauza produselor chimice şi utilizării plăcii de îndreptat. În urma primei proceduri, efectul se manifestă prin micşorarea volumului , slăbirea onduleurilor , iar firul de păr devine umplut cu keratina ce îl face mult mai sănătos. La această etapă mai e nevoie de folosit placa de îndreptat, însă timpul de aranjare a părului se reduce în jumătate.Precum am mai menţiont în alte articole , tratamentul poate fi repetat. În urma celei de a 2 proceduri, părul devine mult mai neted, pot ramâne nişte onduleuri slab definite, iar părul devine moale şi mătăsos. La această etapă părul poate fi foarte uşor aranjat cu peria şi feonul şi nu mai e nevoie să folosiţi placa. O procedură repetată ( adică a 3), modelează şi regenerează complet structura părului dumneavostră.
Deci, pentru a ajunge la părul viselor dumneavoastră drept, sănătos, mătăsos şi moale e nevoie sa treceţi minim prin două proceduri. Acum nu mai e nevoie sa aruncaţi bani în vânt pe produse cosmetice timp de ani întregi pentru regenerarea părului, timp de 2 luni puteţi ajunge la efectul dorit!!!!!


În celelalte cazuri când parul este foarte ars şi uscat, 2 proceduri sunt suficiente pentru a avea un păr ca din reclame.


Un comentariu:

  1. Cam cat timp dureaza rezultatele? Ma tenteaza acest tip de tratamemt dar nu stiu cum m-ar avantaja asa par drept
    Luciul se observa numai prin indreptarea parului?

    RăspundețiȘtergere