TOP NEWS

Beauty is about being comfortabe in your own skin. Choose comfort with keratin treatment!

sâmbătă, 16 martie 2013

Tratamentul cu keratina






Îndreptarea părului cu keratina este un tratament revoluţionar pentru obţinerea unui păr drept, moale, sănătos şi strălucitor. La temperatură mare, keratina este împegnată în interiorul firului de păr, conferându-i astfel aspectul de fir puternic , elastic şi rezistent la umiditate, căldură şi produse de styling.

În cazul în care aveţi părul foarte ars, deteriorat , puteţi repeta procedura la 2 luni pentru a obţine rezultatul necesar într-o perioadă mai scurtă. De asemena trebuie remarcat si efectul comulativ al keratinei, astfel odata ce veti repeta procedura la fiecare 4-5 luni, keratina se va acumula in parul dvs, iar la fiecare aplicare rezultatul va fi tot mai bun si mai bun.

Efecte:

- păr ondulat- păr drept
- păr creţ- păr puţin ondulat 

Tratamentul reduce în proporţie de 90 % efectul de păr rebel şi poate fi aplicat cu scop de hidratare şi regenerare.
Nu putem omite si faptul ca in urma unui tratament cu keratina, clientele  vor observa si cresterea parului, adica acesta nu se va mai rupe de la varfuri .

Pentru ca rezultatul sa fie unul peste masura, parul nu trebuie spalat, prins in elastic timp de 3 zile. In cazul in care parul s-a ondulat la somn, acesta trebuie indreptat cu placa ( in alea 3 zile). 

Suna promitator, nu? Garatam rezultate de invidiat!!!

In cazul in care va intereseaza o programare ma puteti contacta la numarul 0745804308, Daniela, Bucuresti.
Preturi avantajoase intre 140 si 230 lei.

Persoanele care nu pot ajunge la o programare, pot plasa o comanda pe  magazinul nostru online Kerashop Professional  (http://professional.kerashop.ro)
 

PS: În caz că vreţi  să vă vopsiţi părul, această procedură trebuie efectuată 2 saptamâni înainte sau după aplicarea tratamentului.
PPS: Dacă doriţi să vă faceţi bucle, părul devine imediat drept după spălarea acestuia.

0 comentarii: