TOP NEWS

Beauty is about being comfortabe in your own skin. Choose comfort with keratin treatment!

luni, 25 martie 2013

POST TREATMENT

!!!!!! În urma tratamentului cu keratina,parul nu trebuie spălat, udat,prins în elastic pentru 72 ore. 

 !!!!!!! Pentru a vă spăla pe păr, e nevoie să folosiţi şampon fără sulf (lauryl/laureth sulfate). Eu vă propun un șampon organic 100 % pe bază de uleiuri naturale , certificat ECOCERT , Markell Natural Line. Pretul unui sampon este 40 lei, gramaj 500 ml.

Balsam/Masca de par Puteți folosi orice balsam doriți , deoarece balsamurile şi măştile de păr nu conțin sulfați. In gama Markell Natural Line gasiti atat balsam de par, cat si mască, care hidratează foarte bine părul, îl lasă moale şi mătăsos.

Pentru că îmi place să încerc foarte multe produse pentru păr, vă pot recomanda un spray super eficient şi la un preţ avantajos, spray-ul de la GLIS. În primul rand poate fi folosit atat pe parul umed cat si uscat. Deobicei dupa  ce ma spăl pe par,il folosesc pentru a-mi pieptăna mai uşor părul, în plus acest spray îl hidratează foarte bine şi il netezeşte.

De asemenea, există cazuri cand parul transpiră sau se ondulează puţin  în timpul somnului. Atunci la fel folosesc spray-ul de la gliss. Pulverizez pe toata lungimea părului, în afara de radacini, si îl pieptăn. Dupa care iau feonul si usuc părul, în timpul ăsta pieptanand-ul. La căldură keratina se activează în păr , acesta devenind imediat moale si drept.




!!! Nu e nevoie să folositi placa în asa situatii, acordand doar 5 minute parului dumneavoastra, îl păstrati mult mai sanatos.

În plus, spray-ul de la Gliss contine keratina , ce permite mentinerea tratamentului cu keratina pentru o perioadă mult mai lungă.

0 comentarii:

sâmbătă, 16 martie 2013

Keratina Cocochoco PURE




Keratina Cocochoco PURE - va da părului dumneavoastră stralucire și moliciune suplimentară care dureaza mai mult timp. 
Cocochoco pure cu proteine ​​de keratina pură, este special conceput pentru a repara părul foarte deteriorat. Celelalte componente pure includ apă pură neutră şi silicon mineral pur, care contribuie ca keratina să pătrunda în păr şi ajută la repararea structurii părului. Keratina este o substanţă naturală care oferă părului dumneavoastră capacitatea de a reveni la structura sa iniţială, devenind  sănătos, strălucitor şi neted. 
Keratina COCOCHOCO îndreaptă părul fără a schimba textura acestuia.Tratamentul poate fi aplicat pe toate tipurile de păr : natural, inclusiv pe părul tratat chimic . În urma tratamentului se foloseşte şampon fără sulf pentru menţinerea efectului pe o perioadă atât de lungă.

2 comentarii:

Contacte - unde şi când mă puteţi găsi


Dacă doriţi să mă contactaţi pentru o programare sau pentru a plasa o comandă, sunt mereu la atenţia dumneavoastră
pe mail
Croitoru.Daniela93@gmail.com
sau
professional@kerashop.ro

Pagina de facebook
www.Facebook.com/kerashopprofessional

Telefon 0745804308,

Whatsapp +40745804308

Programul de mai sus s-a modificat in timp, deci pentru o programare, putem stabili toate detaliile la moment.
In cazul in care doriti sa plasati o comanda , de asemenea ma puteti gasi la datele acestea de contact. Pentru mai multe detalii vedeti articolul mini online shop. 



0 comentarii:

Cine-i D.C. ? Daniela Croitoru




Bună! 
Mă numesc Daniela Croitoru şi vă salut pe toţi cei care au intrat în vizită pe pagina blogului meu  sau au decis să-şi recondiţioneze părul facând apel la tratamentul cu keratina .
Iubesc tot ce e frumos. Frumuseţea este o artă. 
Depun mult suflet şi răbdare de fiecare dată când aplic tratamentul cu keratina . 
Din partea mea vă promit o atmosfera caldă şi prietenoasă şi sunt gata să vă ofer orice informaţii adiţionale.

6 comentarii:

Before / After - priviţi rezultatele tratamentului




În această secvenţă de pagină vreau să faceţi cunoştinţă cu unele din lucrările mele. 
Pozele sunt făcute în aceeaşi zi Before/After Treatment. La fiecare poză va fi plasat un cometariu despre starea părului în urma spălării acestuia. 
O să încerc să ataşez şi poze pentru ca să puteţi vizualiza efectele tratamentului cu keratina.





9 comentarii:

Markell Natural Line - 100% organic



În urma tratamentului cu keratina este nevoie să folosiţi şampon fără sulf (Laureth Sulfate) pentru menţinerea tratamentului pentru o perioada cât mai lungă.
Sulful este anume acea subsatnţă  care face ca părul dumneavoastră să devină mult mai fragil şi uscat în urma spălării. 

În acest scop vreau sa va prezint gama organică 100% Markell Natural Line care are la bază mai multe uleiuri naturale printre care : ulei de măsline, ulei de migdale. Aceasta se găseşte în două srtimente : Fortifiantă ( Strenghtening) şi Regenerantă ( Revitalizing)
Gama Natural Line conţine mai multe produse:
Şampon 500 ml -40 lei
Balsam-Mască - 290 ml, 35 lei
Ulei de par - 100 ml, 50 lei
Spray-condiţioner, 250 ml - 37 lei

Produsele pot fi achiziţionate lăsându-mi un mesaj pe
mail : 
croitoru.daniela93@gmail.com / professional@kerashop.ro


pe pagina de facebook printr-un mesaj privat: https://www.facebook.com/kerashopprofessional

Pe magazinul nostru online Kerashop Professional
(http://professional.kerashop.ro)

2 comentarii:

Tarife



Preşturile de mai sus includ produsele pentru aplicarea tratamentului cu keratina cat si samponul fara sulf.
În cazul în care doriţi să vă aplic eu tratamentul, se adaugă şi preţul pentru manoperă. ( vedeți poza de mai jos)

Pe Magazinul nostru online Kerashop Professional (http://professional.kerashop.ro) veti gasi kitu-uri cu keratina la urmatoarele cantitati ( 60 ml, 80 ml, 100 ml 150 ml). Pentru a intelege mai bine ce cantitate de keratina aveti nevoie, va puteti orienta dupa poza de mai jos.
Pe magazinul online veti gasi 2 game de produse fara sulf, Estel Otium Aqua si Markell Natural Line, astfel produsele fara sulf dorite, se adauga separat in cosul de cumparaturi.


5 comentarii:

Tratamentul cu keratina






Îndreptarea părului cu keratina este un tratament revoluţionar pentru obţinerea unui păr drept, moale, sănătos şi strălucitor. La temperatură mare, keratina este împegnată în interiorul firului de păr, conferându-i astfel aspectul de fir puternic , elastic şi rezistent la umiditate, căldură şi produse de styling.

În cazul în care aveţi părul foarte ars, deteriorat , puteţi repeta procedura la 2 luni pentru a obţine rezultatul necesar într-o perioadă mai scurtă. De asemena trebuie remarcat si efectul comulativ al keratinei, astfel odata ce veti repeta procedura la fiecare 4-5 luni, keratina se va acumula in parul dvs, iar la fiecare aplicare rezultatul va fi tot mai bun si mai bun.

Efecte:

- păr ondulat- păr drept
- păr creţ- păr puţin ondulat 

Tratamentul reduce în proporţie de 90 % efectul de păr rebel şi poate fi aplicat cu scop de hidratare şi regenerare.
Nu putem omite si faptul ca in urma unui tratament cu keratina, clientele  vor observa si cresterea parului, adica acesta nu se va mai rupe de la varfuri .

Pentru ca rezultatul sa fie unul peste masura, parul nu trebuie spalat, prins in elastic timp de 3 zile. In cazul in care parul s-a ondulat la somn, acesta trebuie indreptat cu placa ( in alea 3 zile). 

Suna promitator, nu? Garatam rezultate de invidiat!!!

In cazul in care va intereseaza o programare ma puteti contacta la numarul 0745804308, Daniela, Bucuresti.
Preturi avantajoase intre 140 si 230 lei.

Persoanele care nu pot ajunge la o programare, pot plasa o comanda pe  magazinul nostru online Kerashop Professional  (http://professional.kerashop.ro)
 

PS: În caz că vreţi  să vă vopsiţi părul, această procedură trebuie efectuată 2 saptamâni înainte sau după aplicarea tratamentului.
PPS: Dacă doriţi să vă faceţi bucle, părul devine imediat drept după spălarea acestuia.

0 comentarii:

sâmbătă, 9 martie 2013

Îndreptarea părului cu keratina.Pas cu pas

Îndreptarea părului cu keratina decurge în următorul fel:

1. Spălarea părului - se foloseşte un şampon special , cu o capacitate de degresare mai mare, care iţi pregăteşte părul să accepte keratina în interior.

2. Pregătirea părului - părul se usucă cu feonul 100%

Aplicarea şi timpul de acţionare - se aplică pe par keratina lichida, se lasă să acţioneze 20 minute. 

3. Uscarea cu feonul -părul se usucă cu feonul 100%, keratina NU SE SPALĂ DE PE PĂR

4. Fixarea Keratinei în firul de păr - pas important care fixează şi sigileaza keratina în firul de păr, cu ajutorul plcăcii la temperatura de 220 grade. Fiecare şuviţă se îndreaptă de 5 ori.

5.Post tratament. Părul nu trebuie umezit, prins în elastic, pus agrafe timp de 72 ore după efectuarea procedurii. Ulterior părul se spală doar cu şampon fără sulf, iar   pentru a obţine o coafură perfectă este suficientă doar uscarea părului cu feonul. 
!!! Important După aplicarea tratamentului cu keratină, părul trebuie mereu uscat cu feonul.

PS În cazul că doriţi să vă vopsiţi părul, tratamentul se aplică 2 saptamâni înainte sau după această procedură!

0 comentarii:

vineri, 8 martie 2013

Keratina






Keratina este o proteină organică din structura părului. Când părul este coafat în exces şi supus factorilor externi (soare, vânt, etc), keratina işi pierde calitatea originală, rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate si greu de aranjat.

Cercetatorii au descoperit însă o soluţie pentru această situaţie: keratina este extrasă din alte surse naturale şi introdusă în suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicată direct pe par sau administrată sub formă de supliment, keratina patrunde în profunzime, reparând structura firului de păr.
După finalizarea unui tratament cu keratina, parul devine moalestrălucitor şi bogat. Ea poate elimina de la 75% la 95% din aspectul creţ şi dă strălucire părului dvs. Tratamentul poate fi reaplicat peste 2 luni pentru obţinerea reyultatului dorit sau dupa 6 luni pentru menţinerea efectului. Această procedură a fost inventată în Brazilia, unde foarte multe doamne se plâng ca au un par degradat, uscat şi creţ.Keratina este exact ceea ce îi lipseşte părului dumneavoastră:putere,revitalizare şi elasticitate.Acest tratament este cunoscut prin încorporarea keratinei în interiorul firului de păr sub acţiunea unei temperaturi mari.Nu trebuie să-vă faceţi griji – este singura excepţie când tratamentele cu căldură (placa sau foehn) nu-i fac rau parului ci chiar ii fac bine. Acest proces de recondiţionare termică constă în reconstrucţia legăturilor chimice ale proteinelor din interiorul firului de par cu ajutorul căldurii plăcii.
Acest tratament hidratează parul, reduce efectul de fire rebele, şi relaxează onduleurile. 

1 comentarii: